Det där med samvete!

Fy fan vad människor inte tänker på andra, bara på sig själva! Om någon är reko och gör sitt jobb och dessutom lägger ner sin själ i det hur kan man fucka den människan då?? Skita i sina förpliktelser och bara se på sig själv och tänka på sig själv! Att vara reko idag och göra sitt bästa hör till ovanligheterna att vara en hyvens kille det är inte värt något som helst, människor är så jävla penga kåta och status galna att de blir förblindade! Att förlusta sig själv medans andra inte har till brödfödan pga egoism det är så det ser ut idag! Fy fan vad jag har börjat förakta människor, vidriga människor men noll respekt för hantverk och ord som hålls! Har inte ord för sorgen jag känner när någon jag högt respekterar och beundrar ger upp pga att alla är såna jävla idioter!
Släpp det, det är inte mest pengar som räknas när karman en dag kommer i fatt dig! Förstår inte hur man har samveta att fucka upp för andra i jakt på sin egen lycka, att man inte ser vad respekt och folkvett är!
Nog om detta nu, jobbat jävulspass och alla har somnat utom jag och R! Vi har haft skolstart snack och jag började gråta av oro min lilla lilla kille ska börja skolan det är helt galet!
Känns bra när man får små egna stunder med honom och vi hinner prata inte alltid så lätt med Z i närheten hon tar licksom rätt mycket plats!
Igår var jag på plockepinn och käkade, schysst käk, schyssta priser men puss dålig personal, så jävla sura och otrevliga! Lägg av med det så vill man komma igen, ingen dricks fick de när de är sura som ättika!
Kul att diskutera barnen med sina vänner hur olika man är och hur olika man uppfostrar fast vi är rätt lika i andra fundamentala värderingar så skiljer sig tankarna om uppfostran, straff och konsekvenser drastiskt! Intressant!
Nä nu ska jag snusa liten nacke!
Puss och gull!!

20140503-230254.jpg

1 kommentar till “Det där med samvete!

  1. Hej! Tänkte boka bord på Plockepinn i veckan. Kanske ska tänka om när de var så otrevliga, det kan verkligen förstöra ens kväll. Tack för en bra Malmö-blogg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg