Mitt liv som det har förändrats!!

Innan när jag jobbade och var chef i Danmark och pendlade och flängde fram och tillbaka dag efter dag var jag så jävla uppstyrd, hela livet allt var uppstyrt, varenda grej var placerad i en egen liten post när det skulle göras! Allt, varenda pinal och sak hade sin tid och sin plats, jag skulle säga att hela livet har tagit paus, och det är så jävla skönt! Ingenting som var viktigt är viktigt, saker och ting sker när det sker, detta hade aldrig någonsin hänt innan sista januari 2014, aldrig någonsin! Jag vet inte vad som hänt precis som om jobbet satte ramarna och bestämde allt, värre var när vi bodde i huset också då skulle allt precis allt vara perfekt också! Det är vid närmare eftertanke sjukt jobbigt och har krävt mycket energi av mig inser jag nu, undrar om det är därför jag är helt hämningslös i min ut- flummning, tillochmed klädstilen har blivit lite skönare och jag ser att vi passar lite bättre in här, jag bodde ju i Sthlm innan och då på Öfvre-Östermalm för er som inte vet och då var det på ett speciellt sätt och då var jag en annan människa, på Djupan var allt sjukt små borgerligt och jag gick i mina Lex kläder och de flesta andra i sina Odd kläder och kjol längder, men nu är nu och jag är jag, lite rock and roll lagom sådär, det är jag!
Älskar att mer och mer faller på plats, att hitta hem, finna vägen vi ska vandra för att komma rätt!

20140505-224058.jpg

20140505-224110.jpg

20140505-224121.jpg

20140505-224132.jpg

Mycket mycket som snurrar och tankar som ska bearbetas och insikter som ska sorteras!
Det är som hela livet står stilla och jag finner svar, varje dag!
Tagit det största beslutet någonsin ang ett av mina barn och när jag sa JA kände jag detta är rätt!
Det kan inte bli annat än rätt och alla beslut jag tagit på sista tiden är rätt, innerst inne vet jag det men det är svårt att våga stå upp och visa vem man är när alla bara ser till pengar och status och där står jag naken och förvirrad men ändå klokare!

Annars håller vi på och reder ut om Z har vattkoppor eller ej, det är den skummaste följetong jag upplevt, i morgon hoppas jag på svar så vi vet!
Nu Nanna kudde!!!

1 kommentar till “Mitt liv som det har förändrats!!

  1. Hej!
    Passa på att köpa ny inredning till våren! Vi säljer specialbeställda blockljus efter dina önskemål 🙂 Det går även att beställa ur vårt inspirationssortiment där Chanel, YSL, Versace och Vogue ofta inspirerar! Nu bjuder vi även på frakten vid köp av minst fyra ljus 🙂
    Ha det bra!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg