Tredje behandlingen!

Så i morse blev det äntligen dags för tredje behandlingen Lpg hos Patrizia, i morgon väntar min fjärde och sen fredag!
Börjar ju jobba nästa vecka så då får vi klämma in det och då ska även Agnes Ranelid BANTA så in i helvete och det ska tränas!!!!
Nu är semester dekadensen över!
Idag kändes det verkligen men jag vet att det är bra att det känns, det är ju i ett gott syfte!!!! Hahaaaa man blir ju flottare än flottast!
Patrizia hon spelar i en egen liga helt klart, jag skulle kunna lyssna på henne i timmar men det går ju inte när man är kund och hon har nya att behandla efter mig, men hon är så jävla proffsig och hon vet verkligen vad hon pratar om, det känns så tryggt och så är hon ärlig och det är få förunnat!
Så nu längtar jag lite till i morgon!!!
Later honeys!

20140729-182431-66271459.jpg

Rekommenderade inlägg