Lycka!

Vi vaknade allihop klockan elva, så himla skönt, nu har vi ätit frukost och sen blir det häng hela dagen, vi bojkottar strand och allt med sand idag vi är trötta på det!
I morgon blir det mega kalas hos oss vi får fira Ryder, min man, min mamma och min lillebror då alla fyller samtidigt och vi har ingen dag att ses förutom i morgon!
Hahaaa, det blir livat hela dagen! Senare idag ska jag berätta om Fraktionerad laser som jag skall göra efter semestern, ansikte, hals och partiet ovanför brösten skall behandlas! Mer om detta lite senare idag då det är så spännande att det kräver ett eget inlägg det är också det absolut i särklass bästa man kan göra istället för att använda kniv! Hud förbättring el restauration är nog den bästa förklaringen och Extrem sådan och permanent. Lätt det mest sofistikerade som man kan göra idag. Vida överlägset kirurgi bara man startar i tid!
Hörs senare!

20140731-113835-41915375.jpg

20140731-113835-41915998.jpg

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Lycka!

  1. ohhhh ser fram emot att läsa om Fraktionerad laser, jag behöver också göra det i ansiktet, på hals och bröst. Men är alltid så rädd att nåt ska gå fel. Kramar

Comments are closed.