Gick en mil och tänkte lite till!

Shiit vad jag behövde komma ut lite, gick lite över en mil och lyssnade på Hanna & Amanda’s pod, hann med en hel och en halv, började lyssna på musik men det var för jobbigt så det blev pod istället! Ibland är musik för jobbigt och jag blir stressad då är det bra med en pod då det inte är något jag har tid att lyssna på annars! Det värsta är bara att jag går och skrattar och då ser man lite knäpp ut ju! Det bjuder jag på!
Tänkte på att du hade varit den första jag ringt till och berättat att det finns hjälp mot när huden blir typ ” gammal” ovanför och mellan brösten, men nu har jag ingen att dela det med, det finns stunder som smärtar extra, som när vinden blåser förbi och du känner att den är inte samma som innan, då är det extra jobbigt!

20140731-223145-81105997.jpg

20140731-223140-81100953.jpg

20140731-223142-81102694.jpg

20140731-223144-81104249.jpg

Vi har varit på lekplatsen nästan hela dagen, våga vägra stranden en dag och det var skönt!
Framför mig i kiosk kön stod en mamma och hennes barn, barnet tappar sin sked och ber mamman om en ny glass sked, han får en ny och den gamla blir liggandes jag som aldrig säger något till andra barn om de inte slår mina egna eller gör något annat sattyg var tvungen att fråga om skeden hade vingar??
Det hade den ju inte, en helt annan sak, fy för hunden vad många tjocka barn det är överallt! Det är jättehemskt och de har nästan alltid något onyttigt i handen eller så äter de onyttigt, det är fruktansvärt och har skrivit om det innan! Johanna Toftby skrev om det i GT och benämnde det som barnmisshandel och jag håller fullständigt med, det är föräldrars ansvar att barnen inte äter fel och blir tjocka!
Annars här är soffläge just nu med total mys ställning jag och R ligger i soffan, M sitter brevid!
Tre dagar kvar sen är semestern slut, en vecka för lite, fyra är perfekt men nästa år så!
Jag skriver om lasern i morgon är för trött nu och det kräver sin man, inget man gör i en sinkadus!
Godnatt!!!!

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Gick en mil och tänkte lite till!

  1. Skönt att inte ha tjockgener, inte lika kul för de som har det. Det är två riktiga coolingar du har. Ha det gott. Kram Anette

Comments are closed.