Världens bästa Patrizia Intiso och femte Lpg behandlingen!

Igår gick jag ju en mil och det kändes i benen, allt det som händer under pågående Lpg behandling är svårt att förklara men grejer det händer det!
Min mage har svarat allra bäst på behandlingen och där kändes det också mycket annorlunda idag när Patrizia behandlade där, som om hon var närmare huden- svårt att förklara!
Patrizia känner var det tagit och vad som hänt från gång till gång!
Som sagt känner mig mycket trygg med henne och det är också viktigt man kollar upp bakgrunden på dem som skall behandla en, och att de faktiskt har den nyaste maskinen!
Det är kanske inte så lätt för en lekman men det kan man lätt kolla upp på Google tex!
Det finns många klåpare och det är viktigt man känner sig trygg och att personen som behandlar en vet vad den gör!

20140801-131451-47691930.jpg

20140801-131451-47691358.jpg

20140801-131450-47690739.jpg

Nästa vecka skall vi börja med Fraktionerad laser, i ansikte på bröst och hals! Detta skall bli mycket spännande!
Hud förbättring el restauration kan man säga, Extrem sådan och permanent. Lätt det mest sofistikerade som man kan göra idag. Vida överlägset kirurgi bara man startar i tid!
Fraxium 1550 Fusion är en fraktionerad laser med en helt unik teknik. Fraxium passar dig som vill ha en effektiv och bestående hudföryngring utan besvärande konvalescens. Till skillnad från en traditionell CO2-laser där drygt 80% av hudens vattenmolekyler förångas och merparten av energin därmed försvinner (till annat än verksam behandling) absorberar Fraxium endast 5-7% av hudens vattenmolekyler.

Vad innebär då detta? Jo, laserbehandling med Fraxium FUSION ger dels en väsentligt djupare och skonsammare behandling av huden och dels en knappt märkbar påverkan på huden. Din hud föryngras utan att du slipper en lång återhämtnings- och läkningstid.

Genom Fraxium FUSION kan vi behandla alla hudtyper inom Fitzpatrick-skalan (upp till hudtyp 6). Metoden är certifierad och godkänd för medicinsk användning på sjukhus och kliniker.

FRAXIUM 1550 FUSION ANVÄNDS FÖR HUDFÖRBÄTTRING OCH HUDFÖRYNGRING SÅSOM:

• Djupa rynkor

• Slapp hud, hud med sämre spänst och elasticitet samt äldre hud

• Djupare linjer kring mun och ögon

• Acneärr och kirurgiska ärr

• Rosacea

• Struktur och linjer

• Solskadad hud

• Stora porer

• Ojämn hudton

• Bristningar

VAD ÄR EN FRAKTIONERAD LASER OCH HUR FUNGERAR DET?

Den första fraktionerande lasern lanserades 2003 och var en så kallad koldioxidlaser, dvs. innehöll en gasfylld lasertub med koldioxid. Denna typ av laser, ofta beskriven som Fraxel laser, har använts sedan dess för behandling av hud och hudförbättringar.

En fraktionerande laser skickar ut en mängd korta ljuspulser som med en fantastisk precision bränner mikroskopiska och jämnt fördelade hål i huden. Dessa små brännhål omges i sin tur av frisk vävnad med hjälp av vilken kroppen, genom sin naturliga läkningsprocess, läker ihop dessa små brännhål med nybildad hud. På så sätt skapas genom metoden en ny, föryngrad och oskadad hud. Huden läker snabbt och rodnaden är minimal.

MEN VAD ÄR DÅ FRAXIUM 1550 FUSION ?

Fraxium FUSION är helt enkelt en ny och revolutionerande laser som lanserades i Sverige 2012 av Victus Medical Group. En av de stora skillnaderna mellan Fraxium 1550 och andra system är att lasertuberna i en Fraxium är fylld med Erbiumgas istället för koldioxid.

Behandlingen och behandlingsmetodiken med Fraxium liknar på många sätt en behandling med en koldioxidlaser, men med den avgörande skillnaden att en Fraxiumbehandling inte medför någon egentlig läknings- och återhämtningstid. Samtidigt är resultatet bättre och varar lika länge. Behandlingen är smärtfri. Återhämtningstiden är väldigt kort och behandlingen efterlämnar bara en känsla av en lättare solsveda. Den känslan försvinner redan efter några timmar. Du kan enkelt återgå till vardagen direkt efter behandlingen.
Längtar och är mycket förväntansfull, har ju inte gjort Botox på mycket länge nu och stör mig på min rynkiga panna och har bantat mycket och är såkallat slapp i ansiktet, inte något jag ser men ett proffs gör!
Jag är typ kär i Patrizia och hennes expertis!!!
Puss o kram

6 kommentarer till “Världens bästa Patrizia Intiso och femte Lpg behandlingen!

  1. Behandlingen är verkligen grym! Jag känner med skillnad av den och har typ gjort det från allra första början 🙂 Hoppas du får en trevlig helg, vi springer säkerligen på varandra snart igen 🙂

    1. Tack finis!!
      Ja det är helt sjukt vad som händer med en!
      Stor kram och trevlig helg och hoppas vi ses igen!

    1. Det svarar Patrizia Intiso på om du kontaktar henne och går på konsultation, det kostar men det är värt alla pengar i hela Småland!!!!!
      Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg