Jomenvisst!!!

Vilken dag, gick upp i jättegod tid för idag skulle vi alla tre vara klara och färdiga till 07:55, även jag sminkad, duschad och påklädd alltså inte träningskläder och detta var första gången, det gick galant, vi var på dagis 08:45 och jag tog bussen igen 08:55 och satte mig på jobb 09:05 med en stor latte och mina avacado mackor, där satt jag i lugnan ro när chefen stormade in och frågade om jag var sugen på att börja jobba 10 istället för 11 jomenvisst om jag får sluta en timme tidigare, sagt och gjort!
Som jag jobbat idag OMG!!!
Lovade till och med in mig själv i morgon på min lediga dag- känn på den ni!

IMG_4982.JPG

Sen hem och sen full kareta som vanligt! Livet, igår miste vi någon idag är idag och livet måste gå vidare även om jag aldrig glömmer!
I morse var min pappa på Nyhetsmorgon och pratade om sin nya bok, boken som handlar om honom och min son, boken man behöver tolv paket kleenex om ni ska läsa, den är typ 600 sidor också! Jag har läst två kapitel och tårarna rann inte de sprutade hahaa, den är väldigt vacker och hemsk på samma gång! Väldigt speciellt eftersom den handlar om min R!

Varje dag förundras jag över människor, kommer aldrig någonsin att sluta förvånas, bli förundrad och ibland mållös! Tänk att det finns människor som duperar andra för sin egen vinning som spelar på sin oskyldighet för att få medhåll men som egentligen är vidriga, manipulativa, beräknande och onda! Tänk också att man kommer undan med det?! Undrar hur dessa människor känner sig när de lägger sig? Antagligen som vanligt för de är totalt ovetande om sin egen vidriga framfart!
Att tala ordentligt till folk är mycket viktigt, de som behandlar andra dåligt när de talar, som hånskrattar och beter sig illa när de vill få sin röst hörd- tänk om och gör RÄTT! Det är alltid fel att tala fult till människor! Tänk på det!

Som ni vet så mobil bloggar jag nästan uteslutet då detta inte är mitt jobb, jobbar heltid förutom detta och har oftast inte tid att sitta ner vid stationär dator, har ingen laptop, så är mobilbloggande min kopp kaffe, nu är det något som inte fungerar med vår portal, bilder och mobilbloggande så det blir som det blir med mina bilder, ni får helt enkelt ha överseende med det! Hoppas vi tillsammans överlever detta!
Tydligen bara jag som bloggar från mobilen- trodde det var det man gjorde licksom i farten om man inte har bloggen som sitt jobb! Men ack så fel jag hade! Shit happens jag får gå in och greja med varje bild och det tar lite tid och det blir kanske inte fem bilder utan tre bilder men hoppas ni vill stanna hos mig ändå fast det är bilderna som är det roliga! Jag ska göra mitt bästa men tid är en bristvara i mitt liv!
Puss o gull ses på stan!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Jomenvisst!!!

Comments are closed.