Jag är SLUT!!

Jag är sjuk, feber och hosta och jobbat hela dagen! Nu ligger vi alla i en hög under duntäcket och kollar tv, paddor och iPhones!
Igår var jag på världens bästa middag, med massa skratt, super god middag och fina tjejer!
Jag var lite nervös, jag och fyra 20-24 åringar och bästa C som är 22 och jag!
En hade jag träffat, men ni vet lite nervös var jag, tänk om de tycker jag är en gammal tant!!!! Hahaaaa!
Men vilka tjejer, roliga, fina, gulliga, varma och så där äckligt snygga allihop, ni vet så man sitter och tänker att vad är detta? Så härligt att få vara en del av snygga men bjussiga tjejer, som inte är pretto, inte skitnödiga utan bara härliga! Och som vi skrattade, omg, det blir ju lite språkförbistringar när jag sa GB och en trodde jag hade sagt GB- Gangster Bitch till en av R’s klasskompisar, hahaaaaaaaaa, jag skrattar fortf!! Eller mina frågor om hur man sparar en Spotify lista man får skickat till sig?! Finns det touch- tv?? Och vad fan är touch metoden???? Hahaaaaa!
Att jag sedan sparat på disketter på datan i skolan det är en annan femma!

IMG_5010.JPG

IMG_5011.JPG

IMG_5014.JPG

Idag är en annan dag, jag känner inte människan, har aldrig träffat henne men är helt sänkt över att hon mist ett barn, jag dör, kan inte andas mitt hjärta stryps åt och jag får ont bara av tanken, jag gråter bara jag tänker på det! Livet det är bra förunderligt och varje barn som föds är ett mirakel och Guds försyn att de kommer ut friska och med alla fingrar och tår!
Älska livet, älska mer!

IMG_5016.JPG

IMG_5018.JPG

IMG_5015.JPG

I morse blev jag väckt av att R hade gjort frukost på en bricka till oss, allt fanns utom latte, den fixade jag själv, vilken kille!!
Peace Out!

Rekommenderade inlägg