Världen lyx- Patrizia Intiso och Fraktionerad Laser!

Vilken ynnest, vilken jävla lyx att börja veckan på med 1,5 timmes behandling! Jag finner inte ord för vad detta gör med mitt ansikte, det är lite som att jag vid denna ålder funnit mig själv, verktygen och hjälpmedlen för att göra det bästa utav mig, sen är det ju klart att som en fe kom hon in mitt liv och förändrade allt- Patrizia Intiso, skall ni ha proffesionell hjälp och den bästa och senaste tekniken ja då är det till henne ni ska gå!
Tänk på att titta på apparaterna och gå in och googla vad det är, vissa säger att de har det senaste men det är inte alltid sant, kolla gärna upp bakgrunden på den du går till, inte säkert den alltid är vad den utlovar sig att vara!
Ska jag göra saker med mitt ansikte och kropp är jag mycket noga med vem jag väljer!!!

Fick ha med liten R för han hade feber i morse och kunde inte gå till skolan, så han hängde på, sen fikade vi och handlade innan vi hämtade liten galning som för övrigt fick MVG hos Bvc i morse på 2,5 års kontrollen!

IMG_5031.JPG

IMG_5033.JPG
Det blev min fantastiska köttfärssås till middag och nu blir det mys i vanlig ordning!
Puss o gull!!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Världen lyx- Patrizia Intiso och Fraktionerad Laser!

Comments are closed.