Första skolföräldrarmötet!!

Det går 19 barn i R’s klass vi var 8 stycken på mötet, Katastrof är ordet!!! Men hur som haver, R’s fröken är underbar jobbat i 36 år som lärare och utav den gamla skolan- älskar det ordning och reda och mycket kärlek!
Vid diskuterade frukt man har med sig till skolan!!!!! Det skapar tydligen en segregation då inte alla har råd med frukt!!!!!! Då kontrade läraren med att alla har tv, iPhone och paddor idag och har man råd med det då har man fan råd med frukt, även de som röker har man råd med det då har man råd med frukt, men hon gav sig inte utan menade att man skapar en orättvis miljö, då sa jag att hela livet är orättvist, allt är orättvist, det kan man aldrig någonsin värja sig mot! Det var alltså inte läraren som var emot frukten! Mycket intressant detta, vårt dagis är en skyddad oas utan dess like, nu är jag i den riktiga världen!
Hemma vid nio, göra matlådor, barn som vägrar sova, nu jobba 16 dagar i sträck!!
Livet är för kort för att ens höja på ögonbrynet!
Peace Out!

Rekommenderade inlägg