Skjut mig långsamt framåt!!!

Idag började jag 09 och slutade 18!!! Lång jävla dag, plus att jag gick upp 06:30! Kom hem och Bytte av mannen sen gick det i ett, fick i dem maten och så fick de faktiskt glass till efterrätt och varsin rockring från min favvo affär, Tgri heter den så!? Men jag kallar den tian, hahaaa, tycker allt kostar en tia oavsett!
De har faktiskt många guldkorn om man bara letar!!!

Sen hem och väl hemma bajsar R ner hela sig själv, alla kläder och vill väl i duschen inte tvätta av sig och få bajs på sig!!!!!!
Som om jag vill ha bajs på mig!!! Under tiden klistrar Z upp cirka 50 klister märken på kaklet som inte går bort!!! Story of My life!!! Idag och igår har jag skrikit och skällt så mycket att tur ingen ringde SOS, får man och kan man skrika så mycket?
Är världens sämsta när det kör ihop sig och de gått över gränsen- då flippar jag ut!!!!

IMG_5046.JPG

IMG_5048.JPG

IMG_5044.JPG

Nu ska detta vrak till mammy sova!! Inatt hade jag två ungar i sängen och inatt är det absolut förbjudet att ens närma sig min säng, man åker ut!! Tur som fan jag känner mig snyggast i världen och med de finaste benen då- tack Patrizia Intiso!!!!!!!

Godnatt

5 kommentarer till “Skjut mig långsamt framåt!!!

  1. Jag längtar efter att träffa dig när jag läser detta – du vet att jag tycker du är fantastisk! 😀 Och vad fasen, med ett par fantastiska spiror kommer man jäkligt långt… 😉 Kram på dig! <3

  2. Förstår inte varför du gnäller om dina arbetstider, har i över 20 år haft just de arbetstiderna 9-18. Kanske inte så unikt heller att gå upp 6:30, har man barn som ska till skolan så får man pallra sej upp!
    Stackars din kille som bajsade ner sej, tycker inte, för hans skull, det är så mycket att dra här på bloggen .
    På bilderna av dej du visar tycker jag du är både vacker och smal, är det egoism eller dålig självkänsla som driver dej att banta/tokträna/gå på behandlingar när du känner dej så stressad över att din tid inte räcker till?
    Du duger mer än väl som du är!
    Sluta gnäll!

    1. Oj oj oj, vilket smatter! Jag gnäller hur mycket jag vill då detta är min blogg! Tycker arbetstiderna är fruktansvärda har i 6 år haft andra arbetstider!!! Det är fritt fram att läsa min blogg och att min son bajsade ner sig är humor mitt i allt!!!Skriver precis vad jag vill på min blogg! Angående min bantning, mina behandlingar så gör jag det för att bli ännu snyggare än vad jag är!!! Punkt och ha en underbar kväll!!!

  3. Självklart är det din blogg och du skriver vad du vill!
    Men ibland är det kanske bra att reflektera över vad man skriver och hur man själv och andra framställs!
    Jag gör givetvis ett val när jag väljer att läsa din blogg eller andras, har även jag rätt att tycka vad jag vill . Liksom du!
    Ha det bra och sov gott, gör underverk med humöret;-)

    1. Reflektera är mitt andra namn! Humöret är på topp ingen fara!!!
      Ha en underbar helg!!
      Kärlek och värme till dig!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg