Dagarna, dagarna!!

Dagarna går, tiden den går, är på min tionde jobbdag i rad, det går bra! Det går bra för jag äter, lägger mig typ 22 varje kväll, går upp, har god tid på mig och tar hand om mig, men jag skulle ljuga om jag sa att det är fett!!!
Just nu går vi igenom en jobbig tid med att R inte känner helt trygg på fritids på eftermiddagen, gråter vid lämning och är ledsen på eftermiddagen, jag dör, mitt hjärta är av, jag gråter lika mycket och det gör ont i mitt hjärta, jag vill bara bli rik så jag kan jobba halvtid, hämta hem mitt hjärta varje dag vid tre, fyra men det går inte!! Livet är inte lätt, jag kämpar och jag tänker på alla andra som kämpar och jag försöker säga till R att livet är inte alltid lätt, jag vill inte curla sönder mitt barn, det finns tuffa situationer och man måste göra saker i livet man inte vill! Så är det bara men det gör inte mindre ont för det!!
Älskar älskar dig R till månen och tillbaka en miljard gånger för alltid!!

Nu är det fredag, dricker latte och unnat mig en kanelbulle, ska skynda mig hem sen och mysa mysa mysa eftersom jag jobbar hela helgen!

IMG_5086.JPG
Hörs sen!!
Pussssssss

IMG_5106-0.JPG

1 kommentar till “Dagarna, dagarna!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg