Björn Ranelids brev till Jimmie Åkesson!

Min pappa har skrivit ett fantastiskt brev till Jimmi Åkesson idag i DN, men man kan även lyssna på det på DN.se!
Fantastiskt och jag är inte partiskt i detta fall!

Ibland eller ofta blir man trött, trött på människor, människors nonchalans eller människors brist på humor!!
Människor borde slappna av lite mer och vara mer chill, skratta, inte vara så snarstuckna, skitnödiga och allmänt sura! Det är sjukt kul att studera människor, vilken samling dårar vi är!
Värst är dem som pratar fult till andra , alltså pratar otrevligt, svarar otrevligt, är otrevliga och är allmänt jävla dryga! Vad ger en rätten att svara andra människor otrevligt, snäsa eller bli irriterade, är ni så jävla olyckliga att det är jobbigt att vara lite trevliga????

Idag har jag röstat, förtids röstade på rasten, hade satt på mig klänning och allt och i morgon ber jag till Gud att vår regering sitter kvar!!!
Ber och kryssar mina alla fingrar så hårt!
Nästa vecka blir nice, middag på måndag hos kompisar, utgång på fredagen och min första lediga dag på 16 dagar- joppiiiiee!!

IMG_5116.jpg

IMG_5117.jpg

IMG_5115.jpg

Annars känner jag mig mer harmonisk och lycklig än vad jag gjort på länge, fast jag har mycket att tänka på, min son som är ledsen, min A som har mycket att tänka på och min egen ångest så är jag lättare i sinnet, känner mig som en bättre människa och som sagt tacksam och lycklig! Det får man ta till vara på!
Någon frågar vad jag gör? Jomen visst efter att ha varit chef de senaste sex åren så jobbar jag extra- hahaaa 37 år gammal i en butik med världens bästa arbetstider- hahaaaa, not!!
Detta är tämligen temporärt men det gör jag just nu och det är inte lätt att ha en chef när man varit chef!
Jag är lycklig över mitt beslut, mindre lycklig över min arbetstid, fattigare men på väg på rätt väg- en annan väg!
Peace Out glöm inte att rösta!!

IMG_5113-1.jpg
Puss o gull!!

6 kommentarer till “Björn Ranelids brev till Jimmie Åkesson!

  1. Fantastisk far du har som tar parti för de svaga och vågar ta debatt för något som inte är en självklarhet i vårt land längre tyvärr. Ni verkar vara en rakryggad familj.

  2. Måske på tide at finde en svensk arbejdsgiver/arbejdsplads !!!!!!!!
    Det er jo SÅ tydeligt at du stemmer på SVERIGEDEMOKRATERNE !!!!!!!!!!

    1. Du verkar ha missuppfattat allt som jag står för- skulle ALDRIG någonsin i mitt liv rösta på ett parti som SD! ALDRIG!!!!!!
      Läs om och gör rätt! Min arbetsgivare har ingenting med mina texter att göra, jag studerar människor och människors beteende!
      Överallt, här och där!
      Kom i håg ALDRIG någonsin skulle jag rösta på Sd, du har uppenbart inte läst eller förstått något jag skriver om om du tror det!

  3. Har läst ett par av Björns böcker , mycket bra läsning .Brevet till Jimmie fint skrivet , med hjärta o kärlek inte hat o ilska . ///Kanel

  4. Hej Agnes!!
    Ja du ska va stolt över din pappa=) å inte minst över dig själv oxå som lyckas rodda ihop livspusslet och fixar och hinner med massor, beundrar dig!!!!
    Kämpa på du starka vackra kvinna!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg