Tänk att få tillbaka lite gnista!

Har inte träffat min finaste Patrizia på nästan två veckor, finns inte tid, något jag ej heller gjort är tränat på två veckor, något hon kände idag när hon gjorde Lpg på mig, det blir liksom gropigare och det har dragit ihop sig! Fy skäms på mig och idag efter 16 dagar på raken vara ledig en dag så hade jag storslagna planer på allt jag skulle göra, två timmar på gymmet och hit och dit, jag kände redan när jag vaknade att detta är ingen bra dag, jag måste lära mig lyssna på kroppen, ta det lugnt, varför är det så jävla svårt?
Att sitta still?
Nu sitter jag i allafall ner med en kaffe och skriver till er!
Efter mitt besök hos bästa Patrizia Intiso så var jag full av framtids utsikt, kände lite pepp och faktiskt hopp!
För tänk att hon knappt känner mig men ändå ser hur ledsen jag är, hur bekymrad jag är, hur orolig jag är. Jag har fastnat i ett vakuum jag har total stopp, är helt mekanisk- gör det jag ska och försöker överleva resten av tiden, vill bara hitta tid, tid att planera det jag vill göra framöver, men tiden?? När jag kommer hem går M, jag har jobbat alla helger i rad, vi hinner knappt prata, grund stommen är klar, affärsidén är klar, hur det ska se ut ör klart, men vad vi ska göra måste gås igenom, saker måste testas, jag måste ta reda på hur? Det är där jag har stannat, allt står still!? Jag kommer inte en meter, jag vill bara sova på kvällen, jag är en smula av mig själv!
Då kommer denna kloka kvinna och säger att jag måste fokusera, låta all negativ energi och energi tjuvar fisa ut i rymden men framförallt måste jag göra en lista, lista på vad som måste göras, göra det om det så tar tre månader det gör inget, men då har jag ett tydligt mål som är nåbart och inte onåbart det är ej längre suddigt utan klart!
Tusen tack Patrizia för att du idag väckte mig, fick mig att ta mig samman, vakna upp och faktiskt tänka att det är ju det jag ska göra!!
Love u kloka kloka kvinna, du gör mig inte bara vackrare utan klokare också!!
Tack!! Tacksam är förnamnet!

Här nedan ser ni hennes fina visitkort, ovh fina kort till hennes salong, unna er en skön stund med Lpg eller varför inte Fraktionerad laser nu när hösten kommer, ring henne för konsultation idag och ta steget till vackrare hy och snyggare ben, ni kommer tacka Gud varje dag för de förbättringar som sker med er!
+46 70-5087010
Kram från en tjej med lättare sinne!

IMG_5150.JPG

IMG_5149.JPG
Puss o gull!!
Ledsen för allt som har med mina bilder att göra- it’s Out of My League!!!

Rekommenderade inlägg