Saker kommer emellan!!

Som jobbet, som livet, som min mamma sånt är livet!
Min mamma har varit här sedan i fredags så när jag kom hem vid halv åtta tiden i fredags då hade alla ätit så jag åt lite charkisar på stående fot och efter det lekte vi samling med fredags mys på golvet i hallen, 22:30 sov alla, lördag och söndag har jag jobbat och när jag kom hem avslutade jag tvätten som M startat och ätit en macka till middag!! Det kallas livet, detta hysteriska, härliga, vidunderliga spännande stundtals tråkiga man upplever varje dag! När jag slutar åtta är jag så trött att jag vill dö, nästan iallafall, nu ligger jag i en hög i soffan!
Igår hann jag och Mannen ha ett planeringsmöte i två timmar medan mamma hade barnen vi hann göra en hel budget och titta på vad vi behöver, tänk vad två timmar kan göra! Kanske ett helt livs skillnad!
Veckan bjuder på jobb och jobb, en ledig dag men håll i hatten- min andra lediga helg sedan mars förutom semester, ni fattar inte lyxen!
Hörs i morgon- sov gott!!

IMG_5158.JPG

IMG_5161.JPG

Rekommenderade inlägg