Tack vare Patrizia Intiso är jag snart cellulit fri!

Idag är jag ledig men då vabbar jag liten liten tjej med 40 graders feber och så gick jag och sonen till skolan- där var det studie dag och typ 6 barn på fritidshemmet och jag såg skräcken i hans ögon, hans lärarinna var ej heller på jobb så han fick följa med hem igen, redan då svettades jag ymnigt för 09 var det dags att rädda fem veckors utväxt på naglarna- omg vad jag såg ut!!! Nu skulle plötsligt två barn med, det gick bra men hade laddat med padda och min telefon sant läkerol och tuggummi påsar!
Nu är de som nya och ser ut som de ska!

IMG_5172.JPG

Liten här är så sjuk att det är femte gången hon somnar idag och i detta just nu har hon somnat på mitt bröst- hon är inte lite så varm och jag försöker skriva till er!

IMG_5175.JPG

IMG_5176.JPG

Ni vet ju alla vid det här laget att en fantastisk kvinna har kommit in i mitt liv, super kompetent och fantastisk i alla lägen! Hon gör min kropp med Lpg, mitt ansikte och dekolletage med Fraktionerad laser! Den där Lpg’n alltså, den är magisk! Någonstans hade jag typ gett upp mina celluliter, tänkte det får ta tre år, ett år eller hundra de försvinner aldrig! Jag hade kanske en miljon av dem på fram och baksida, nu- omg!!!! Som nya ben, har kvar på baksidan men det kommer aldrig att försvinna helt då det också är ärftligt och ska mina försvinna helt helt då måste jag träna två gånger om dagen och typ sluta äta, och det tänker jag inte, men om jag hade en miljon per ben, alltså en halv miljon på baksidan så har jag kanske 5000 kvar och 1000 på framsidan, hajar ni??
Jag som hatat och hatat mina ben tycker nu ganska mycket om dem, eller jätte mycket och om jag hade hunnit träna så hade de nog nära varit perfekta!!?

IMG_4621.JPG

IMG_4615.JPG

IMG_4216.JPG

IMG_4413.JPG

Alltså älskar dem, jag ska erkänna att innan jag sett vad som hände med Lpg trodde jag inte riktigt på det, man måste träna och äta rätt också annars fungerar det inte men dessa resultat det är otroligt och när min man utbrister- Shit vilken skillnad då är det skillnad, han är mega skeptisk till grejer och sjukt ärlig och skulle aldrig ge komplimang om det inte var så!
Älskar älskar, om ni kan och vill boka tid och gör vid ben och mage, det är en sån härlig känsla när man känner sig fin, lasern den tar vi i morgon då detta inlägg tagit fyra timmar pga det nya jävla IOS 8- hatar!!!!
Nästa vecka ska jag prova nya tights som är slim- and shape, de sägs var blodcirkulations-, lymfdräningsökande och i längden också viktminskande, detta ska bli mycket spännande och jag ser fram emot det! Nu sova!!
Puss o kram

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Tack vare Patrizia Intiso är jag snart cellulit fri!

    1. Bu på dig- vad vet du om mitt liv? Jag har jobbat 16 dagar i sträck, hade en bokad tid 09 på morgonen, finns inga nya tider på länge och jag jobbar nästan varje dag, haft perfekta naglar konstant i tre år och tänker inte rucka på der, hon har feber inte döende, hon sov i vagnen och vaknade då vi kom fram, det ligger 4 min från min port och det tog 31 min då jag tagit av lacken hemma!! Så bu på dig för att du dömmer mig! Jag vet vad man kan göra och inte göra! Det är ett som är säkert!

    1. Absolut, kan vara snudd på viktigare än världsfreden! Du ta och tanka Litta kärlek och titta sedan ner på dina egna naglar!!!!!
      Peace Out!

Comments are closed.