It’s friday and it’s VAB!!

Jag och skrutten hänger fortfarande, hon är bättre men inte hundra, rosslar som en gammal tant med Kol, inge kul! Vi har annars lämnat stora grabben i skolan, då mannen inte var hemma i morse fick hon följa med undrar om det är farligt? Gud och vi handlade mat igår också, herregud undrar om hon tagit skada? Nej det är ingen skillnad på att gå fram och tillbaka till skolan i 25 min eller att ligga inne i en varm lägenhet på en filt i 31 min!!! Varje gång hunden skall ut måste hon med ut med 40 graders feber, hur ska annars hunden komma ut? Ska jag lämna henne i lägenheten? Huva, stackars barn!!!
Det finns alldeles för många uttråkade förståsigpåare där ute i cyber space, det är ett som är säkert! Jag blir inte sur för kritik, aldrig men anklaga Aldrig mig för att göra saker som skadar mina barn! Livet man lever idag med heltids jobb och träning och hit och dit gör att den tiden man har får man maxa och vi gör alla olika val i livet, jag gör mina och du dina!

IMG_5190-0.JPG
Så här såg det ut häromdagen när Madame gick ut med hunden i ny kappa och nya gummistövlar, lilla lilla skrutten!
Ikväll blir det mys för hela slanten, film och riktig svenne middag, kött, bea och pommes, Gud vad gott det ska bli!
Annars man hinner rätt mycket när man vabbar, rensa, städa, beställa kläder på nätet, vika all tvätt, boka tvättider mitt på dagen- Gud hon var med upp i tvättstugan också, tre gånger, bädda rent i alla sängar, rita i ritböcker, läsa och räkna huvudräkning!
Annars får vi se hur skrutten mår i morgon vi hade ju bestämt kompis träff på lekplats i morgon och dit ska vi inte gå om hon fort har feber, nä det är ju dumt!

IMG_5202.JPG

IMG_5203.JPG
Vår frukost i morse, och när det blev riktigt tyst ett tag blev jag orolig- jo men det blir jag ganska ofta och då hade hon bäddat till sig och sina kaniner i mammas nybäddade säng som hon vet man inte får röra, så gulligt att jag inte kunde bli arg!
Nä vet ni vad, nu ska vi mysa vidare och så hörs vi snart igen!
Peace!!!!!!

Rekommenderade inlägg