Barn som inte vill äta!

Det är inte lätt, haft problem med R sedan han va liten och inte bara att han trilskas för det gör barn men han har kräkts och haft ångest vid mat han inte vet vad det är och på kalas med tårtor och annat, så vi fick ge efter på en av de punkter vi hade bestämt vi aldrig skulle rucka på- barnen ska äta det vi äter! Dagis, sjuksköterskor alla sa samma sak det här fungerar inte, han får äta det han tycker om, sagt och gjort, men ibland gör vi ju annan mat och då måste man smaka, idag gör jag wok på lövbiff, det älskar han, ris, cashew nötter, det älskar han, bambuskott och vattenkastanjer, jag gör den utan sås för deras skull, lägger på sås på min tallrik- det första han säger är- det luktar inte gott, sen jag vill inte äta, då kommer Z efter och säger samma saker, sen var den middagen förstörd, det var samma häromdagen när jag gjorde pizzor till alla, bacon till R, skinka till Z och köttfärs till mig och M, nä då skulle det inte heller ätas!
Så nu har de rums arrest, i morgon får de knacka på hos grannen och be om mat!
Jag blir inte bara arg jag blir sjukt ledsen också! Nog om detta nu!
I morse tog jag först en pw, sen Lpg hos bästa Patrizia och efter tog vi en kaffe, denna kvinna! Fantastisk och snygg som få!
Hur som haver jag har ju inte tränat som jag brukar- varje dag på väldigt länge eftersom mitt jobb inte tillåter det med tiderna, vi mätte mig första gången i juni och andra gången i slutet av sommaren då hade jag minskat ett par cm överallt idag var jag mycket spänd då jag ej gjort ett jota på fyra veckor- samma mått förutom en cm på ena låret- jippiiiiioo!!!

IMG_5240.JPG

IMG_5239.JPG
Sen tog jag en frulle med min man och efter det fick jag uppbringa alla krafter i hela världen att gå till gymmet, allt är tungt och jobbigt, känns hemskt, men en timme gick jag och sen körde jag hantlar hemma!

IMG_5246.JPG
Sen var det dags att hämta hem små gryn och väl hemma ja där gick ju allt snett!
Jag hann även köpa ny rengörings tvätt och skrubb till ansiktet på Apoteket!

IMG_5249.JPG

IMG_5250.JPG
I morgon är det lyxens dag, pw, LPG och sen Fraktionerad Laser, kan man ha det bättre! De mest väl investerade pengar jag lagt i manna minne! Så värt det, fantastiska resultat och jag är så tacksam varje dag!

Peace Out!!

Rekommenderade inlägg