Pattsvett och äppelpaj!!

Knäckig riktig skånsk äppelpaj med hyvlat smör på har jag gjort idag, tog de sista äpplena mamma hade med från Kivik sist!
Var och handlade med båda barnen och det finns inget som gör mig mer svettig än det, en går dit och en hit fast de lovat och när man går hem har man malpåsar i händerna och då kommer den, pattsvetten!!

Vet inte om jag kan äta den men min lillebror ska sova här i natt efter att han har begravt en av sina vänner, då kanske en äppelpaj hjälper?
Båda barnen hemma idag på min tredje lediga dag, jag tvättar, och förbereder middag och njuter, njuter av lyxen att vara ledig tre dagar i rad, sista gången innan nästa år! Har bara två i rad att se fram emot och i morgon sån jävla lyx 12-16!!!!

IMG_5250.JPG

IMG_5248.JPG
Fick ju både gjort LPG och Fraktionerad laser igår och lasern är nu tredje gången och man kan se tydliga förändringar, det är som om någon Photoshoppar dig varje morgon, lite så känns det!

Snart är det hockeyträning och vi ska dit hela familjen, min lillebror också!
Nu hämta tvätt och klä på barn!
Hörs igen!!

IMG_5257.JPG

IMG_5259.JPG

1 kommentar till “Pattsvett och äppelpaj!!

  1. Vackra vita fina tänder du har! -Viktigt tycker jag. Använder du glasögon? Jag var på syntest i Oslo idag och jag behöver glasögon.. hjälp.. ångest.. gammal.. 42 år nu.. sen äähh fan jag är ju iaf lite snyggare i glasögonen jag beställde.. har du inga typ Johnny depp glasögon frågade jag 🙂 -Dom är nog lite för mörka tydligen. Du är iaf supersnygg i dina glasögon på din profilbild. Ha en superfin Fredag kväll och helg! Jättebra blogg har du! Kul att lasern ger resultat för dig! Kram kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg