Stockholm it is!

I morgon i ottan åker jag till Stockholm, med snälltåget för jag mår alltid illa på x-2000, om jag ska mysa och läsa- svar ja! Ska köpa frukost från Espresso House och bara njuta! Sen när jag kommer upp ska jag på Spa Event på söder och träffa min första chef jag hade på Kookai, bara det är ju roligt i sig, kan va 15 år sedan vi sågs, på kvällen blir det mys med lillebror för hela slanten!
Lördagen blir det förhoppningsvis second hand runda, promenad och kaffe! En halv helg, lite egentid, vänner, lillebror och spa några timmar! Tror det kallas lyx!

IMG_5289.JPG

IMG_5300.JPG
Min tjej alltså! Jag visar ju nästan aldrig min shopping, vet inte varför men det gör alla andra bloggare så det räcker och blir över men idag slog jag till på en weekend bag från danska Rains, älskar och ett par strumpisar från Lindexs samarbete med Jean Paul Gaultier ville köpa en tröja och kjol också men blev både snål och tråkig, Z har så mycket kläder att det inte är klokt den som behöver kläder är R, så jag hoppade! Har blivit sjukt duktigt och ekonomisk det sista halvåret men när det väl gäller då köper jag men nio av tio köp jag hade gjort innan de händer aldrig mer!
Det är skönt, befriande och man sparar pengar men framförallt blir man medveten om sitt köpbeteende!
Nä vi hörs från tåget, nu ska det fjärnas kroppshår, packas väska, välja kläder, och prova bikini!!!!
Hörs i morgon söta bloggisar!

Rekommenderade inlägg