På väg och botad ben ångest- tack vare Patrizia Intiso!

Gick upp tidigt och gjorde mig klar i lugn och ro, älskar att ha god tid på mig! Duschade och packade ihop, väckte R och pussades och gjorde frukost till honom, när han sitter där med oboy mustasch och sin morgonrock tätt runt sin lilla lilla kropp med jordens morgon frilla vill jag för evigt stanna tiden, jag älskar så jag blir rädd, får panik ibland, tänker att jag ska bara vara borta till i morgon! Jag njuter inte alls av egentid för långa stunder, vill inte åka bort, får bara ångest, och det fick jag även imorse så nu efter den goda Espresso house frullen i magen försöker jag tänka positivt! Det måste jag annars blir jag en sådan som aldrig lämnar hemmet!

IMG_5211.JPG

IMG_5138.JPG

IMG_5083.JPG
Mina finaste skruttar i hela universum som jag älskar er! Jag läser fortfarande Magdalena Graaf’s blogg varje dag och det är inte hälsosamt för mig alls, gråter och hulkar och känner hennes smärta och saknad efter sin son, all styrka och kärlek till henne!
Har tagit med två pocketböcker och ska försöka hinna läsa ifatt lite sen längtar jag efter att träffa lillebror ikväll!

Fick lite bikini ångest igår men fick den botad när jag speglade mig i provrummet på jobb, mina ben är fina, de är ok och allt det är tack vare Patrizia Intiso och hennes fantastiska LPG behandling, kan fortfarande tighta upp dem men det hänger bara på mig själv med träningen som inte hinns med just nu men det är på rätt väg och den där känslan när man ser resultat är som himlens alla diamanter i din famn, hade ni sett mina ben efter att Z- M kom ut OMG vilken skillnad! Love u Patrizia Intiso!
Vi hörs igen! Trevlig fredag!

IMG_5314-0.JPG

Rekommenderade inlägg