Att ha varit på blogg event på Sparadiset i Stockholm!

Jag läser en kär gammal väns blogg- Dianas Drömmar hon var min chef på min praktik i gymnasiet och sedan efter gymnasiet när jag fick jobb på min praktik plats som va butiken Kookai i Stockholm , vi hann med en jävla massa bus, helt galna upptåg och när jag såg på hennes blogg att det vankades event slog jag två flugor i en smäll, eller tre, träffa Diana, åka till Stockholm och träffa lillebror!
Köpte biljetter till tåget för längesedan och bo det gör jag i mina föräldrars våning på söder!
Väl uppe gick jag till våningen med grejerna och tog sedan en tur på stan, kl 17 skulle vi ses och jag var ju där i mycket god tid- sån är jag!

IMG_5322.JPG

Visste inte vad jag skulle vänta mig då det sällan vankas event här i Malmö eller så är det jag som inte blir bjuden eller vet om dem!
Diana och hennes kollega tog emot och vi var ca 35 glada tjejer och kvinnor med eller utan blogg! Man fick byta om till bikini sen var det mingel och mat, alla var jättegulliga och pratade med varandra och vi åt och drack, jag bokade både massage och ansikts analys, tog en sen tid så jsg skulle hinna bubbla länge i poolen innan, där hittade jag en underbar tjej som hette Agnes, ovanligt så där satt Agnes och Agnes och mös!

IMG_5404-0.JPG

IMG_5425-0.JPG

Det var nog ca 20 tävlingar man kunde delta i via Instagram så det pillade vi med ganska länge sen satte det igång med modevisning med kläder från butiken Garderåb och tjejerna var så duktiga och där fanns en hel del godbitar!

IMG_5359.JPG

IMG_5372.JPG

IMG_5357.JPG

IMG_5354.JPG
Efter modevisningen höll representanter från Voya och Elisabeth Arden PRO små tal och berättade om sina produkter! På ansikts och hudvårdsanslysen fick vi prova produkter från Elisabeth Arden och vilka lyxiga produkter sen då! Blev kär i serumet jag fick prova!

IMG_5352.JPG

IMG_5420.JPG
Fick även veta att jag hade mycket fin hy, jag upprepar mycket fin hy under analysen och det är bara tack vare Patrizia Intiso’s expertis och fantastiska maskiner!
Sen minglade vi på och vi fick även höra om två unga tjejer från gymnasiet som startat ett företag där de gör armband och pengarna skänker de till Kvinnornas hus i Stockholm som är ett hem för utsatta kvinnor som behöver skydd och hjälp, tänk vilka tjejer det finns!

IMG_5433.JPG

IMG_5428.JPG
Jag köpte och ska köpa fler och ge bort, säljs på Sparadisets hemsida om någon är intresserad från måndag den 13/10!
Jag knöt lite kontakter och bara mös runt sen var det prisutdelning men om den kommer i morgon!
Blev så trött så fortsättning följer i morgon!
Puss o godnatt!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha varit på blogg event på Sparadiset i Stockholm!

Comments are closed.