Del 2 bloggevent på Sparadiset!

Man kunde ju som sagt tävla nästan hela kvällen med bilder och Hash- tags och vilka priser sen då! Jag som aldrig vinner vann övernattning på Ystad Saltsjöbad och en necessär full med produkter från Voya, vilken lycka jag ska ta med mannen och njuta innan julen kommer!
Igår när jag bloggade somnade jag med telefonen på magen, som sagt kommer nog aldrig blogga från dator förren den dagen jag har bloggen som inkomst, de flesta människor jobbar och har inte tid med två timmar om dagen framför datorn, kanske om du är arbetslös eller ej arbetar då så eller ej har barn, eller får betalt då hinner man kanske sitta ner i timmar! Ledsen men detta är vad som erbjuds- mobil bloggning i sin bästa kostym!
Hur som haver, det var fantastiska priser och mer än hälften vann något, fantastiskta människor, fantastiskt uppstyrt, fin fin plockmat och fantastiskt goda viner från Rioja, inte mindre än 7 sorter att prova!

IMG_5335.JPG

IMG_5323.JPG

IMG_5328.JPG

IMG_5322-0.JPG

Det var verkligen mysig stämning och alla var liksom med, detta vill jag göra igen, kände mig som en ny människa efter massagen och bubblandet i bubbelpoolen, goodie bagen då? Det var inte illa, presentkort på Sparadiset, en veckas träning på Rosa skrot på söder, handkräm, fotvårdskit, en ansiktsscrub från Elisabeth Arden PRO och en massa annat fint, den var tung att bära hem!

IMG_5430.JPG

IMG_5432.JPG

Jag är mycket nöjd och hade en superfin halv helg i Stockholm, hann vara med min lillebror hela lördagen innan jag åkte hem och hemma väntade det finaste jag vet- min familj!
Tusen tack till först och främst Sparadiset, jättefin och mysig lokal, fräscht och det kändes som man var i Thailand, fantastisk personal och urmysiga behandlingsrum!
Www.Dianasdrömmar.se
Garderåb
Chokladfabriken
Ystad Saltsjöbad
Rosa Skrot
Sparadiset
Elisabeth Arden PRO
Lumene
Nivea
Rioja
Embrace yourself

Nu plockning och fixning inför i morgon bitti och efter lämning blir det LPG hos världens bästa Patrizia Intiso och även på torsdag har jag tid hos henne! Vilken jävla lyx, ledigt två dagar, sluta tidigt en dag och två LPG behandlingar jag säger då det! Livet kan man vara annat än tacksam!

IMG_5440-0.JPG
Puss o gull!

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Del 2 bloggevent på Sparadiset!

Comments are closed.