Det regnar och så regnar det, sen regnar det lite till!!

Det regnar typ varje dag, typ varje sekund, det är hemskt och gör att jag vill gräva ner mig i sängen! Har precis gått över en mil i regnet och det var uppfriskande och nu sitter jag inne och myser och tittar på regnet och unnar mig en latte!
Den här hösten är första gången jag känner av riktig höst ångest, vill inte träna, vill bara lata mig, vill äta kolhydrater, vill sitta inne, bara typ vara, brukar ändå kunna peppa iväg mig själv och träna och göra saker nu är det som ett tuggummi har satt fast mig i lägenheten, det går inte, tror jag ska dö bara jag tänker på det! Fick övertala mig själv en kvart innan jag gick långa varvet idag och då är jag ändå ledig utan tid att passa!!
Helt sjukt hur kroppen kan säga en sak, knoppen en annan och det går bara inte, måste ta mig samman!

IMG_5451.JPG

IMG_5449.JPG

Annars händer det inte mycket, det jobbas och på makens sida jobbas det mer- vilket är bra att det flyter på men livet alltså det bara snurrar, sonen har aktiviteter och idag kläckte han att han vill börja på en till, det förklarade jag att det går inte, då får man göra det nästa termin!
Tänk sen när Z också ska gå på aktiviteter, herregud, den tiden den sorgen!
Mamma och pappa är nu tillbaka flyttade till Stockholm så nu dröjer det till vi ses, saker och ting har sin gång, snart är det lov och sonen ska slippa fritids och farmor o farfar ska hjälpa till, Z får vara på dagis och så får det vara!
Har unnat mig lite höstshopping på senaste, en skinnkjol, skinnbyxor och skor allt från Sofie Schnoor, så nu är jag redo på den biten iallafall!
Vi hörs igen!

Rekommenderade inlägg