Vilken dag!

Ledig och jag och prinsen! Vi lämnade in syrran och hade sovmorgon innan det så vi gick upp sent och när vi hade lämnat åt vi frulle på café och även mannen anslöt, där satt vi rätt länge och åt, pratade och jag läste kattposten, läs Sydsvenskan!
Sen gick vi hem för jag frös och bytte jacka, efter var det dags för bio- Lasse Majas detektivbyra, den var jättebra och spännande! Sen gjorde vi tråkiga saker, handlade och fyllde på kylskåp och sen hämtade vi hem liten älskad tjej!
På vägen hem hämtade vi paket med byxor till Z och tröjor till mig!
Allt från hovleverantören H&M!
Vi har lekt och myst och ätit upp allt bio godiset som vi glömde äta under filmen!
I morgon bitti är det dags för LPG hos världens finaste Patrizia Intiso!
Puss o kram

IMG_5539.JPG

IMG_5541.JPG

Rekommenderade inlägg