Vilka jävla skojare!!

Skojare finns det gott om, mycket gott om! Människor som fifflar, skattefifflar, tvättar pengar och annat skit! Människor som andra ser upp till för att de är rika- men shit vilka jävla skojare!
En dag ska jag berätta om hela jävla soppan jag och min man hamnat i men nu nästan är ur pga hårt arbete och en jävlaranamma teamkänsla, detta pga riktiga jävla idiot skojare!!
Jag ser upp till människor som jobbat hårt eller jobbar hårt inte fifflare som tvättar pengar eller svindlat staten på miljoners miljoner, aldrig! Det är trash för mig och penga kåta människor som gör allt för pengar och att se rika ut- vilka jävla muppar! Genom fiffel och båg så kan de springa runt och leka rika!
Nuförtiden är jag hellre fattig och lycklig! Det sjukaste är att detta ser människor upp till detta, det är nästan det roligaste!
Den här soppan har gjort mig ödmjuk, tacksam, empatisk och så jävla mycket klokare och starkare så tack alla muppar!

Idag fick jag LPG behandling hos Patrizia och det kändes så skönt idag att köra igenom allt och nu längtar jag mest efter nästa laser behandling för det ger de sjukaste resultat i ansiktet och hals plus dekoltage! Jag vaknar varje dag och tänker vilken hy jag fått hur gomorron jag än är när jag vaknar och det är en ynnest att känns så!

Igår fick min pappa höra av en av Sveriges största bokhandlare att fast min blogg är liten så var det den vassaste och mest ärliga hon läste, hon älskade min uppriktighet och vassa penna- detta gör ju en stolt och super mallig! För att inte prata om alla fina kommentarer jag får- jag blir alldeles varm varje gång!

I morgon ledig och då blir det bio med R!
Mys o pys vi hörs i morgon!

IMG_5536.JPG

IMG_5535.JPG

Rekommenderade inlägg