Att få de finaste mailen!

Ibland så dimper de finaste mest personliga mailen in, de där som sätter sig i hjärtat och värmer, värmer när det behövs som mest, och tänk att människor man inte känner läser mellan raderna och förstår att livet är lite kämpigt just nu, det är ju ofattbart att människor man aldrig mött tar sig tid och skickar kärlek, just precis när man behöver det!
Fantastiskt!
I morgon blir det tio timmars pass och sedan ledig helg, och som vanligt längtar jag, ingenting bestämt utom en träff med en kär gammal vän jag inte träffat på 14 år ej heller pratat med, det ska bli himla trevligt, barnen får hänga på M måste jobba färdigt med restaurangen!
Idag istället för i morgon blir det tacos, omvänt och så kan det bli ibland när man är lite uttråkad och det är ju så gott, men vi kör en mini variant med inte alla tillbehör utan bara de vi gillar allra allra mest, så kan det också bli!
Nu Madicken för hela slanten, sen kommer R hem från hockeyn och då ska vi äta!
Puss o kram ses på stan

IMG_5576.JPG

IMG_5585.JPG

IMG_5588.JPG

IMG_5586.JPG
Z har fått de finaste skorna från H&M’s Unicef kollektion, jag har unnat mig nya lattekoppar från Muuto och två armband med barnens initialer på från duktiga och fina lilydecor.se- även jag shoppar ibland!

1 kommentar till “Att få de finaste mailen!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg