I’m a lonely camper!

När det blir för många hack i skivan det är då jag överväger om det är värt det eller inte! Att ha rätt är inte det viktigaste, det är en otroligt irriterande egenskap, när man kommer över den då blir livet så mycket lättare att leva, att vara prestigelös är det skönaste som finns, och jag är så glad och stolt att jag landat i landet prestigelös! Vägen dit var ganska lång men vilken enorm belöning när jag kom fram!
I min värld kan ha man fel, tycka olika, vara olika, göra fel, diskutera högt och lågt men efter är det inga hack i skivan, allt är som vanligt men när det hackar, hackar och hackar då har jag överläggning med mig själv, då litar jag på min mage- den sviker aldrig!

Ledig helg, lång sovmorgon igår, vi gick till biblioteket och skaffade lånekort, lånade böcker och gick på pysseltimmen, vi var där i två timmar och det var mycket trevligt och barnen bråkade inte alls, vilket är ovanligt och en lycka i sig!
Sen var det dags att träffa barndomsvän, vi har inte träffats på 13-14 år, så vi hade en del att avhandla och det gjorde vi oss, efter tog vi en promenad mot hans håll och sen handlade jag och barnen pyssel!
Kvällen blev pannkakor och en efterlängtad pappa som kom hem tidigare än väntat, Madicken rullade på tvn och livet kändes så där fantastiskt som det bara gör ibland!
Alla somnade i en hög i sängen och vi vaknade i en hög!
Sonen och mannen är på hockey träning och jag ligger ner bäddad i dotterns lilla säng och vi leker samling- livet!
I morgon måndag och full kareta hela veckan med en dag ledigt, jobb helg och jobb 10 dagar på raken, men blir nya naglar på tisdag iallafall!

IMG_5598.JPG

IMG_5597-1.JPG
Puss o gull!

Rekommenderade inlägg