Söndagen kom och gick!

Den bjöd på städning, hockey träning, tvättstuga, köttfärssås på spisen som puttrade nästan två timmar,mega förkyld minsta skrutt och kompis häng för R!
Han hade kompis här hela dagen och de lekte så fint, sysselsatte sig och lekte verkligen, lekan hann vi med och så kan de ha vikt ca 100 flygplan!!
Vi läste kapitelbok på kvällen och i Z böcker hon lånade och alla sov innan 22 i en hög, älskar älskar kravlösa dagar!
Förresten vaknar varje dag och förundras över min hy, den har blivit super efter tre behandlingar med Fraktionerad laser, helt otroligt och jag har inte behandlat pannan med botox på snart två år, den hoppas jag ska bli rynkfri!
Som sagt helt jävla otroligt fantastiskt resultat!

Idag är det måndag och jag vabbar liten som är så förkyld och har feber som kommer och går, snart är det sim träning och vi har ätit rester!

Jag tänker ofta på vilka som läser denna blogg, den är bara texter och reflektioner, lite bilder på barnen!
Inga outfit bilder nästan, inga fester och middagar och galej, galet lite shopping, inga Events, jamen typ ett helt vanligt liv! Jag fattar fortfarande inte att man orkar springa runt på tusen saker- men som sagt det orkar man om man inte jobbar heltid kanske?? Galet imponerad av min trogna skara som läser min blogg, mitt liv och mina ibland ganska deppiga texter, men den är ärlig och från hjärtat! Den är på riktigt och jag är på riktigt- med de inte sagt att andra inte är på riktigt! Galet glad och innerligt tacksam över er som kikar in och som lämnar små spår! Älskar att ni vill läsa mig trots avsaknad av glam och glamour!!
Nu simträning!!

IMG_5547.JPG

1 kommentar till “Söndagen kom och gick!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg