Att komma hem sent varje dag…

Jag kommer hem vid halv nio nio nästan varje dag just nu och då kan ni själva räkna ut vad jag hinner med, läsa kapitelbok, pussa barn, bada barn, and that’s it!
Nu finns där ju ett ljus i tunneln från 1/1 så det känns mycket bättre nu!
Idag har jag införskaffat ett av de finaste ljus jag sett från vårt nya märke Aquiesse, det är från USA och det är något helt fantastiska dofter men det man faller för är själva ljushållarna, omg jag är helt vild på jobb när jag får jobba med dessa produkter! Helt fantastiska, jag köpte det lilla ljuset i Luxe Linen som är min favorit doft, en annan doft Black Orchid är också en av mina favoriter! Finns små och stora ljus och doftpinnar, alla produkterna kommer i de vackraste behållarna och nu när man sett detta ser allt annat fattigt ut brevid!
Finns på Ilums bolighus i Malmö och Köpenhamn , och på NK i Stockholm och en butik i Göteborg vad jag vet!

IMG_5914.JPG

IMG_5912.JPG
Som sagt lyckan var total idag och nu när jag tänt det och sitter här och luktar på ångorna från detta ljus känner jag nästan att jag skulle kunna dö lycklig i detta nu! Sladda ner på Illum och köp dessa fantastiska produkter som är enastående i sitt slag doftmässigt och utseendemässigt! Spana speciellt in den fina julkollektionen!
Peace Out

IMG_5909.JPG

3 kommentarer till “Att komma hem sent varje dag…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg