Fraktionerad laser och Lpg det är min plan!!

Det är ju inte alltid man får ihop saker och ting och jag har Inte tränat på mer än två månader, ätit kolhydrater för att orka jobba som jag gjort och långa dagar, detta syns så klart både min kropp och i mitt ansikte! Ljuset är ju min nya tjänst från den 3/1-2015 med ledigt tre dagar ena veckan, fyra andra osv, detta blir ju som en nystart där ska tränas alla lediga dagar och kosten ska bli som förr! Här ska Lpg och Fraktionerad laser behandlad men först och främst tränas igen, inte klokt vad fort man korkar igen! Har en liten liten valk som ständigt gör sig påmind den var inte där för några månader sedan och jag hatar den innerligt!! Den gör sig ständigt påmind, nu är det andra bullar som gäller och allt detta ska göras hos Patrizia Intiso såklart, The one and only! Vill ni unna er det bästa är det till henne ni ska vända er, gå alltid till de bästa när ni ska göra något med kropp och ansikte, finna alldeles för många där ute med bristande kompetens!
Patrizia ordnar även bruncher vissa söndagar med Fraktionerad laser och Lpg behandlingar till ett reducerat pris! Kontakta henne för mer info!
Själv saknar jag den kvinnan så det värker och i all besvikelse över dekadensen jag fallit in i så vet jag att snart är jag på banan igen och med hennes kompetens och vägledning så är vi igång på ett kick igen och resultaten kommer på vägen!!

Angående mitt förra inlägg- nej jag knarkar inte, talar inte i tungomål, har aldrig någonsin testat en drog i hela mitt liv, kommer aldrig att göra och jag HATAR droger!!!!!!
Peace Out!

IMG_5909-0.JPG

IMG_5906-0.JPG
Så här fin hy får man av Fraktionerad laser och det är bestående!

1 kommentar till “Fraktionerad laser och Lpg det är min plan!!

  1. Klart att du hatar droger,knark o sånt, det gör alla med lite innanför pannbenet och det har du i massor! 🙂 Måste medge att jag är lite skeptisk till laserbehandling i fejset men du ser ju typ 10 år yngre ut så kanske jag har fel 🙂 Var i Göteborg igår och köpte mig en liten vättefamilj på NK där.. 2 stora och en halvliten.. tips och dom gör mig glada när jag tittar på dom, link: http://tomtebod.se/produkter/olle/ ..iaf så har du en skitskön, ärlig o fin blogg och önskar dig en superfin jul och ett gott nytt år!! Puss o kram ses på stan 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg