Vilken julafton!!!!

Kan kanske vara den bästa i mannaminne förutom att en av de finaste jag vet saknades, som du saknades A! Att den slutade för M i kräksjuka är mindre roligt undra hur många av de andra tio gästerna som får det! Kräksjuka är något av det mest smittsamma du kan uppleva!!!
Barnen har fått de finaste klokaste julklappar, av oss fick de två var plus varsin på morgonen! Tre var, alldeles lagom, sen fick de av farmor, farfar, mormor, morfar, faster och morbror och gammelmormor plus massa pengar!!! Så tre var räckte mer än väl!
Jag köpte en miniatyr Sebra docksäng och en pälsväst till Z, sen en liten necessär med nagellack och glans, mycket mycket uppskattat, R fick nya Skylanders plattan och Mindcraft lego och på morgonen ett mål att öva skott på!
Eftersom Z väckte mig 05:57 kastade jag försiktigt ut släkten 00:37 och sen har jag fixat och donat till nu och i morgon ska jag visa er en av de finaste julklappar jag fått i mitt liv men det är i morgon det!

IMG_5984.JPG

IMG_5993.JPG

IMG_5985.JPG

IMG_6004.JPG
Godnatt!

Rekommenderade inlägg