Välkommen till verkligheten!!!

Att vara kräksjuk och tagit hand Om andra kräksjuka länge och så rakt in i totalt hysterisk rea, man är ju lite mör om man säger så! Lite folkskygg kan man kalla det!
Hem och åt kebab tallrik, bra där efter julmaten, som vi i och för sig inte ätit så mycket av, aldrig ätit så lite en jul, inte så konstigt egentligen! Igår kom snön och mina föräldrar var hos oss hela dagen innan de idag körde hem till hufudstaden igen!

Har fått den finaste julklappen av min lillebror, en tavla i olja och saker som är personliga är ju det bästa och finaste att få!
Han är sjukt duktig och talangfull och studerar konst i Amsterdam!

IMG_6013.JPG

IMG_6014.JPG

När man har julafton och inser vad man har och vad barnen faktiskt får då måste man vara jävligt tacksam! Tänkte mycket på det under kvällens gång speciellt alkohol frågan, tänk så många barn som fick uppleva alkoholens baksidor just denna dag och andra dagar, nu dricker jag extremt lite och var inte ett dugg sugen men hade även skrivit på något digitalt avtal om tre vita dagar 24,25 och 26 så så fick det bli och det var bara självklart!
Nu dricker vi alla extremt lite i både Martins familj och min så det är väldigt skönt och ingen av oss har någonsin sett våra föräldrar påverkade av alkohol och det ska heller ej våra någonsin göra, tänk om alla barn fick ha det så!
Nu ska jag sova i morgon samma sak igen 10-20!!
Puss o gull

Rekommenderade inlägg