Gott nytt år alla fina!

Gott nytt år alla fina som läser, som skriver små kommentarer, som mailar mig, som gillar mig fast jag bara är helt vanlig och så långt från krispig, shopoholic, flashiga bilder och tusen Järn i elden!
Detta år har lärt mig så mycket, jag har fått vara med om mycket det mesta tråkigheter, jag har slutat på mitt jobb som chef i Danmark, fått smaka på hur det är att hitta jobb i Sverige och få en lön som är mindre än mina extra tjejer hade i Danmark, vår familj har prövats till tusen, vi har varit i från varandra nästan varje dag, vi har inte gjort någonting tillsammans, jag har jobbat alla helger utom tre sedan i mars och varit ifrån mina älsklingar, vi har bråkat men vi har varandra och vi älskar varandra, vi är friska, vi är en familj!
Så mycket lärdom vi har skaffat oss, nu kan det bara bli bättre, när jag stod i mataffären och inte hade pengar till tre olika sorters tandkräm som jag brukar köpa- då och där visste jag, katastrofer kan hända alla och denna var inte pga oss utan på grund av andra människor, jag är van att ha mycket pengar att röra mig med och att då stå där och inte ens ha tio kr det har vänt hela min världsbild och min empati och ödmjukhet är i en annan dignitet, och som jag har skämts och allt detta pga människor som du inte kan styra!
Varför har jag skämts? Ja det kan man undra, det är ju så skamligt att inte ha pengar, men detta har gjort mig till världens starkaste människa och så mycket jag lärt mig om mig själv och andra och insett vad som är viktigt!
Tusen tack alla fina som skriver de sötaste saker till mig! Kärlek till er!
Nyårslöftet är att det ska bantas, tränas och ta vara på livet!
Peace Out!

IMG_6047.JPG

IMG_6047-0.JPG

IMG_6046-0.JPG

IMG_6050-0.JPG

1 kommentar till “Gott nytt år alla fina!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg