Nyårsafton i mjukisbyxor!

Det var den bästa nyårsafton jag kunde önska mig och i mjukisbyxor! När jag kom hem gick mannen och handlade det sista och jag och barnen gick ner i parken vid oss där det va barnkonsert, korvgrillning och barn fyrverkerier, det var massor av folk och det var alldeles lagom med fyrverkerier!
Sen åt vi musslor och vitlöksbröd och som väntar blev vi mätta så vildsvinet får vänta till idag, barnen åt och sen hängde vi mest och käkade 1 kilo godis från hemmakväll- vi älskart!! Efterrätten orkade vi inte och ej heller de små gräddbullarna jag hade köpt, vi är klena på att äta så enkelt är det!
Vi drack ej heller upp dompan vintage som låg på kylning utan vi delade med barnen på deras Magnum flaska herrgårds cider från Ica, en helt vit nyår med andra ord, underbart!

Idag vaknade jag och R halv tolv och de andra två över ett, då åt vi färskt bröd och våfflor världens bästa frulle! Nu hänger vi och jag har kört ett par maskiner ska upp 06 i morgon vilka kontraster livet bjuder på!
Nytt år, nytt liv och nya rutiner!
Nu ska vi fortsätta hänga och mysa, hänga lite tvätt och äta vildsvin! I morgon börjar jag på min nya tjänst och nästa vecka bjuder på två lediga dagar, tjhooo!
Puss o gull ses på stan!

IMG_6087.JPG

IMG_6094-0.JPG

IMG_6093-0.JPG

IMG_6091-0.JPG

1 kommentar till “Nyårsafton i mjukisbyxor!

  1. Gott nytt år på dig Agnes och din fina familj!!! Du är härlig och din blogg oxå.. ärlig och rak! Vi behöver fler som dig! Kul o höra att du/ni hade en så fin och bästa nyårsafton ever!! Utan alkohol är också bäst med barn!! Hoppas 2015 blir ditt bästa år!! -Annars får du flytta till Norge med familjen, massa kosing här 😉 .. skojar bara!! Massa varma kramar till dig!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg