Suger ut det sista…

Bara det att jag ska upp 08 i morgon istället för 06:30 innan jag ska jobba 10-20 är ju som en fest för ögonen, från torsdag ska vi upp igen i ottan, så denna ledighet med sovmorgnar är som balsam för själen! Så himla himla Skönt!
Jobbar måndag, tisdag ledig onsdag och fredag och sen jobbar jag helgen det är den enda veckan jag jobbar fem dagar, sen blir det tre och fyra och Alltid ledig fredag!
Helgen var lugn de flesta har nog fyndat klart, lite eftersläntrare, nu väntar man bara på mera sänkningar så det blir riktig riktig rea!
På fredag ska jag till Patrizia och behandlas och lägga upp lite detox strategier, har ju redan börjat hardcore med maten! Om jag längtar och har längtat efter den kvinnan??? Dum fråga, känts som något saknats de senaste veckorna när jag knappt träffat henne, inte bara för att hon gör underverk med mig hon har blivit en kär vän också!
Jag ska även göra Fransförlängning hos Farischta som sitter hos Patrizia i hennes salong på fredag, det var ju ett tag sedan! Sjukt pepp på det!
Nu sängen, med en tidning och lite egentid då min mamma är här ett par dagar och passar barnen så M kan få lite gjort då han ensam haft barnen sedan den 19!!!
Puss o kram

IMG_6106.JPG

IMG_6105.JPG

1 kommentar till “Suger ut det sista…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg