Tick tack tick tack

Herregud tre dagar sedan jag skrev, känns som igår! Min mamma har varit här, jag har kommit hem halv nio, ätit, krigat med barn som inte vill sova, lagt mig trött och hungrig!
Nu idag har jag varit ledig, ute på stan, handlat mat, tvättat 10 maskiner, hängt 10 maskiner, renbäddat alla sängar, pantat 2 Ikea säckar, kastat en säck glas, gått ner med all papp från julen, rensat båda barnens alla kläder, lagt fram allt som ska med till i morgon, lagat mat, tömt och fyllt diskmaskinen 2 ggr, krigat med två barn som inte vill lägga sig som ska upp i morgon kl 07 för första gången på fjorton dagar, dammsugit 214 kvm, städar två toaletter, det var min lediga dag!
I morgon är det upp i ottan-06:30 och sen full kareta, jobba till sent, hockeyträning och min mamma åker hem!
Livet är det inte förunderligt så säg?
Fått det absolut mest bergsäkra svar på att det jag grubblat på så länge var rätt, absolut helt rätt beslut, hur kunde jag tro något annat?
Som den klokaste jag känner sa: men lönt att ens fundera, det var nog det absolut bästa svar du kunde få, det besannar allt och det var rätt beslut du tog så nu SLUT!
Lättnaden var enorm så mycket lättare nu!
Vilka kontraster när man får det i särklass finaste mail av en läsare, hjärna och hjärta, och text som värmer in i märgen!
Peace Out!

IMG_6054.JPG

2 kommentarer till “Tick tack tick tack

  1. Ja herregud, detta liv alltså. Stress och en massa fixande men det är väl så det är. I alla fall några år. Jag tänker att det kommer att bli bättre och att majoriteten av oss håller på sådär och att det är skönt att läsa att någon annan än en själv vänder ut och in på sig. Det stärker huvudet när man helst av allt bara vill gå och lägga sig:) 214 kvadratmeter alltså. Det är en jäkla massa yta att städa. Låter dock underbart med så mycket utrymme.
    Ha en bra dag och kör hårt!

  2. Så flitig du är. Skönt att få så mycket gjort på en dag. Ha en fin dag i blåsten!
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg