Få människor har förmågan att kunna förlåta!

Tänk att kunna förlåta, tänk de som kan förlåta, oförätter, svek, otrohet, död, misshandel, bråk, familjetragedier ja vad vet jag, det finns mycket som kan ha hänt! Att kunna förlåta ger dig en enorm tillfredställelse, det ger dig en enorm känsla i kroppen det gör dig till en bättre människa, man blir fantastisk man blir en av få, man blir speciell!
Att inte kunna förlåta eller ens vilja kunna gör dig till en sorglig människa, en människa som stagnerar, man blir icketänkande, man ser livet i svart och vitt, det måste vara jobbigt! Man måste vara passionerad sina känslor för att kunna tror jag, nära sina känslor, sina passioner, att känna sig själv, veta, annars går det inte!
Viljan måste också finnas, men hjärnan och hjärtat är viktigast!
Perspektiv, tänk på de tolv som sköts ihjäl i Paris, perspektiv mina vänner med detta vill jag säga God helg!
Själv har jag tränat för första gången idag på flera månader, kände en enorm lycka för första gången på länge!
Ikväll blir det middag för en fin vän och mys, sen jobb hela helgen, nu blir det Patrizia tid! Det mina vänner är fantastisk tid!
Peace!

IMG_6116.JPG

3 kommentarer till “Få människor har förmågan att kunna förlåta!

  1. Bullshit!
    Att förlåta alla gärningar du beskrivit ovan låter sej inte göras. Punkt.

  2. Bullshit!
    Att förlåta alla de gärningar du beskrivit ovan går inte. Otroligt aningslöst. Punkt.

    1. Jo det går, massor av människor klarar av det varje dag i hela världen! Du måste läsa vad jag skriver inte tolka in en massa annat, om man inte kan förlåta småförätter inte konstigt då att världen ser ut som den gör! Man måste börja någonstans!!!!
      Agnes

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg