Ny vecka, nya tag och full kareta som vanligt!

Ledig tre dagar denna veckan som kommer, det skall tränas, göras naglar och lunchas med en mycket mycket fin L, om jag längtar? Svar ja!
Simningen börjar i morgon igen, så nu är allt igång, simning och hockeyn! Full kareta som jag brukar säga!
Livet jag säger det ofta detta vidunderliga och oförutsedda liv vi lever! Någon elak själ klagade på insta att jag alltid är trött, ja jag är ofta trött men jag kan inte hjälpa det, lägger mig i tid varje dag, dricker typ aldrig, festar inte, sköter mig med kost o träning men är ändå trött, vet ej om det är kroppsligt eller själsligt men jag är trött och ingen är mer ledsen än jag över det! Nu är det så och det kan ju ändras men ja jag är det och har ett behov av att säga det! Punkt!
Vi skulle tvättat idag men allt är sönder i tvättis och vaktmästaren var så gullig och ringde så jag skulle veta och vi har massa tvätt, får tvätta tisdag eller onsdag istället och ha samma strumpor en dag eller två!

IMG_6170.JPG

IMG_6169.JPG

Fick lång sovmorgon idag efter de gått till träningen sen vaknade jag och gjorde frukost som jag åt till Nyhetsmorgon och det mina damer och herrar är en sån jävla lyx, sen kom mannen och sonen hem och vi vuxna fick en timme i soffan tillsammans och det är ungefär som tolv diamanter för andra, lyx!!!
Nu mina härliga är det dags att sova!
Godnatt!

IMG_6165.JPG
Puss o kram ses på stan!

Rekommenderade inlägg