Två timmar egentid är som balsam…

För själen, som en ask full med diamanter och praliner, så välbehövlig så välkommen!
Har ont precis överallt efter träningen igår och undrar hur i hela fridens namn det ska gå och träna idag, jag ligger liksom och gör upp planer hur jag ska slippa, hahaaa!
Jag är ju sjukt indelad i tider och scheman så jag har bestämt mig för att ligga här i 2 timmar och sen träna, sen ska Alla bitar ner från granen vi sågade sönder igår för det var ju ingen gran utan ett träd, måste köpa säckar och sen ska det ut på gården!
Allt för sällan gör jag ingenting, unnar mig aldrig att sitta ner och göra ingenting och det är inte bra, inte bra alls, jag har alltid något jag ” måste” göra, vilket inte är sant!
Desto viktigare när jag väl gör det och två dagar ledigt i rad händer ju inte varje dag direkt!

Hur kan det vara så förbannat tråkigt väder varje dag? Regn och rusk, bättre då med kyla och snö något vi inte är bortskämda med i Skåne land! Det är ju så tråkigt att klä sig efter regn väder, inte uppiggande alls eller inspirerande tycker jag!
Varje gång jag sätter mig upp för att ta en sked turkisk youghurt värker det magen av träningsvärk, jag brukar inte dra mig för att ta mig iväg och träna men nu är det riktigt knivigt läge om jag ska komma iväg eller ej!
Måste iväg, ska träna alla lediga dagar är det tänkt för de andra dagarna blir det inte tränat!

IMG_6185.JPG

IMG_6184.JPG
Min fina fina tavla jag fick i julklapp av min lillebror, jag vet jag ska sänka den men ville få upp den och blev otålig!
Pyss och gull hörs igen sen!

Rekommenderade inlägg