Bussen höll på att krocka och R flög!

Igår när jag hade tränat så bjöd jag R på bio, matiné och det blev Paddington! En fantastisk film, jättefin och spännande helt enkelt en film för hela familjen! R blev överraskad när jag hämtade honom och sen hade vi massa mys, popcorn och lösgodis en onsdag, livet kan det bli bättre!
När vi sen hade hämtat Z höll bussen på att krocka, en bil körde ut framför och bussen tvärnitade och R flög och slog sig rejält, jag skrek rakt ut och skällde på chauffören! När man fått barn händer något i en och man får djuriska instinkter, jag fick be om ursäkt innan vi gick av!
Sen köpte vi sopsäckar och packade ner granen, åtta säckar och två ned barr var vi av med den, herregud! Jag säger som förra året, det var sista granen!!!
Idag har det jobbats, imorgon är det ledigt igen och sen jobba helg!
Familjen hämtade mig efter jobb eftersom R har träning nära och sen åkte vi hem, badade och nu ligger alla och jag kollar nyheter och skriver till er!

IMG_6193.jpg

IMG_6190.jpg

Idag har jag shoppat loss på 70%, varför handla på fullpris när man kan köpa fantastiska saker för ingenting, nuförtiden är det ju fina saker på rea inte som förr bara en massa skit som butikerna plockade fram, nu är ju hela senaste kollektionerna på rea, skinnjacka och T- shirts från Silver Black, scarf från Petit By Sofie Schnoor och pyjamas från Mini A Ture till Z, underbart, snart är jag redo för vår och sommar!
Puss o gull!

Rekommenderade inlägg