Svammel och dravel!!

Ibland känner jag mig så tillfreds och lycklig att jag blir helt flummig och känslosam, vissa dagar är bara bäst och helt perfekta! Finns inget bättre än att alla är samlade, alla lägger sig samtidigt och myser och pratar, en jäkla massa to Do blir avklarade dessa dagar, men efter göromål kommer kramomål! Har upptäckt ok det är lätt att räkna ut att dessa underbara dagar hänger i hop med att de är utan stress!!!!! Hahaa!
Lämnade barn, gick hem och läste tidning och åt frulle, tränade, hem och gjorde mig i ordning, handlade all mat till ikväll, gick på kvart samtal som blev en timme, hämtade barn nr 2, köpte en liten” shit vad du fick beröm idag” present till R, hem och ut med hund och började laga fantastisk mat, chicken fajitas, det blev underbart, tittade på film hela familjen The Grand Budapest Hotel, jättebra men framför allt är den vacker och full av vackra saker och inredning , mys i soffan och tidig sänggång även för mannen, så har legat på hans arm och kollat ännu mera film! Helt underbar dag, nu sova i morgon jobba jobba jobba!

IMG_6193.jpg

IMG_6199.jpg

IMG_6192.jpg
Puss o kram ses på stan!

Rekommenderade inlägg