Lördag, jobb, häng och ett glas vin!

Tittar på någon sjuk dokumentär om Joauquin Phoenix, knarkar och står i, människor är så trasiga, jag blir rädd igen och igen och igen! Idag pratade jag och barnen med en hemlös vid Hemköp vi brukar ge pengar, jag fällde en tår, han skulle gå och sova i en portuppgång han berättade att han har en dotter på 18 år som inte vill veta av honom, jag blir så ledsen oavsett orsak är det sorgligt under hela samtalet stod mina barn och bråkade om en glass, snacka om kontraster! Jag förklarade att nu skulle han gå och sova i en trappuppgång och vi skulle gå hem till vårt och om de inte slutade bråka om en jävla glass när han inget hem har åker fan glassen i sopan!
Livet detta liv, i torsdags när vi var på bion var där en liten kille vars pappa hade pundat och var helt borta, de gick på bion och pappan hade horsat, då grät jag och ville ta med pojken hem, sen ville jag krama mamman, men blev logisk och tänkte vem fan är jag att krama henne, vad vet jag! Livet detta liv, så jävla jävla bra man har det, det är fan ofattbart, går bara att varje dag vara TACKSAM!

Här sitter jag och tittar på en riktigt trasig människa och är sjukt glad att jag är jag, hel och ren, nykter och redig, tokig och rolig, mammy och Agnes, snäll och tacksam, duktig och glömsk, en massa annat också men framförallt är jag stolt över mig själv, tänkande och öppen, ärlig och stark, svag och förlåtande, bjussar på mig själv och älskar tystnad! Det är jag och det är fan inte kattskit!
I morgon är det hockey och jobb, måste packa hockey trunk så de inte behöver göra det 06:30, min man är en jävla hjälte som jobbar för fem och oftast på nätterna och går upp och tränar R och hans lag 08 på söndagar och till klockan 10!
Glöm inte att vara snälla mot er själva och andra! Godnatt!
Puss o kram

IMG_6200.jpg

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Lördag, jobb, häng och ett glas vin!

  1. Såg också en där dokumentären i går. Men inte fasen kan det ha varit på riktigt? Han gick ju helt ner sig och bytte personlighet. Vi lever ett jäkla bra liv, tyvärr har vi inte vett att inse det. Ha en bra dag!

  2. Det var ingen dokumentär, det är en fejk, eller ett konstnärligt experiment som Phoenix jobbade med i ett år eller längre. Ganska snillrikt. Eller kanske provocerande, hur man nu väljer att se på saken.

Comments are closed.