Vabba vabba liten skrutt!!

Min tjej, hon är rätt skruttig hon, får ofta feber och har nästan alltid en sjua under näsan, får ofta 40 graders feber och är allmänt skruttig, inte så hungrig men lika pigg för det, så är det ibland när de är små och ingenting man kan göra något åt, välja eller påverka!!
Så är det bara, inget man ska behöva ens tänka på, vi bor i Sverige och vi har 180 vabb dagar per barn per år, vilken jävla ynnest! Sverige är ett modernt land och ett föredöme när det gäller barnomsorg! Allt för att det ska fungera för familjer och familjelivet, livet och jobbet måste ju kunna fungera fast barnen är sjuka, det är ju ett par år sen är det över!

Att vabba denna lilla skrutt är alltid ett äventyr, hon är ju inte direkt stilla fast hög feber och hon pratar och pratar och pratar i ett, det är lite som ett maraton lopp!! Jag är helt slut efter en dag, samtidigt finns ingen finare ovh härligare unge, hon tar pälsväst och pälsboa med stora skämt glasögon och sätter sig och kollar på paddan, badar och har en halvtimme lång konversation med sig själv och Alva, Z är Madicken, hon flyttar runt hela lägenheten, allt, byter kläder sjuhundra femtio gånger, hon skrattar, hon är galen men hon är fanimig min och den finaste lilla skrutt prinsessa jag skådat!
Jag älskar dig Zoë Mae Bo Dakota Valentine av hela mitt hjärta till månen och tillbaka!

(null)

(null)

(null)

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Vabba vabba liten skrutt!!

  1. I Norge har man 10 dagar… 10 før Mamma och 10 før Pappa. Dom går åt fort. Krya på lill-tjejen.

Comments are closed.