It’s friday and it’s funday!!

Vi vabbar vidare fast jag är ledig idag och efter att jag lämnat R i skolan sov alla och jag satte mig i soffan med frukostbrickan och tidningar och bara njöt, Z sover fortfarande och nu sitter jag och skriver till Er! Helger dessa guldgruvor av tid, då man ska vara tillsammans och mysa men ack så fort det går! Det gäller att njuta och inte boka in för mycket!
Igår fick jag veta att något jag hoppats och bett för nog ska gå vägen och jag grät av lycka, fina fina du vad du förtjänar detta, så kära Gud va med oss hela vägen!
Så stora och oförståeliga händelser man inte kan påverka men vilken lycka det skänker när det går vägen!

Titta ut gör ingen lyckligare, det regnar varje dag och det är kallt, bättre då med snö och kallt än regn och kallt, det är inget kul att vara ute i regn men i snö är det fantastiskt kul och mysigt att vara ute i!
Blir rädd ibland på Fb där fina så mycket smygrasism och det bland ens vänner, det är vidrigt, små saker som läggs upp och delas där budskapet är rasistiskt, det är inte ok! Vill inte ha dessa på min Fb, tror kanske det blir en liten rensning framöver!
Annars har vi tre dagar oskrivna framför oss och tror tyvärr M måste jobba alla dagarna så det blir jag och kidsen och det är ibland ensamt att rodda ihop lite kul helt själv, vissa saker går bort när man är ensam med två barn, skulle vilja åka och bada med dem men det vågar jag inte!
Nä nu vaknade Z! Got to go!!

(null)

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “It’s friday and it’s funday!!

  1. Jag vågar inte heller gå och bada med dem själv. Inbillar mig att jag ska tappa kollen och så händer det som inte får hända. Just vatten är jag supernojjig med. Men du, ha en fin helg och vi får väl hoppas på sol i Malmö. Någon gång måste ju det här skitvädret försvinna!

Comments are closed.