Livet, detta liv!!

Älskar älskar att vi sovit till halv elva idag och halv tio igår, fast R och M var uppe i ottan som vanligt, vilka krigare! Spyr nästan av tanken att gå upp 06:30 på helgen, i morse var inte R alltför cool, han grät nästan för han va så trött och han lägger sig tidigt på lördagen för han ska upp, väl där vill han aldrig sluta åka!
Sen chillade vi och åt frukost med massa gott från vårt bageri i huset och senare vid tre tiden kom vi ut en och en halv timme i kylan på lekan!

(null)

(null)

(null)
Vi frös rejält och Z ville sätta sig i vagnen efter ett tag och värma sig, hemma blev det varm choklad med tillbehör och nu puttrar köttfärsen på spisen och vi sitter i soffan under duntäcket och kollar film!

(null)

(null)
Sen ska det fixas matlådor, hår ska tvättas och kläder ska packas och läggas fram!
Trevlig söndagkväll!

(null)

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Livet, detta liv!!

Comments are closed.