Vi måste reda ut detta nu!!

Jag är inte avis, inte bitter men realistisk!
Att med ett, två tre eller fler barn kunna träna 5-7 ggr i veckan bygger på att man får hjälp, mycket hjälp av någon! När man sen bara får ihop 5 ggr då är det en katatrof!!
Alternativt att man är arbetslös, eller bara bloggar som jobb, eller egenföretagare som helt bestämmer sin arbetstid!
Jag kunde träna så mycket när jag jobbade i Danmark och slutade 16 och hämtade varje dag då lämnade M istället, nu hämtar jag inte de dagar jag jobbar och M hämtar nästan varje dag och jag lämnar varje dag även de dagar jag är ledig!
Jag kan bara träna de dagar jag är ledig, när jag jobbar 10-20 som jag alltid gör de dagar jag jobbar så är jag tidigast hemma 20:30 och då vill jag natta barn och läsa för dem, sen är klockan över nio och matlådor och annat skall göras!
Kom nu inte dragandes med att om man vill kan man, om ens partner inte är hemma, ingen kan passa barnen och vem fan passar någons barn varje dag då kan man inte träna, möjligtvis pass hemma men Jag kan inte i min vildaste fantasi få ork till att träna efter tio timmar på jobb ens 15 min och tränar jag vid halv tio blir jag pigg och jag måste sova senast halv elva eftersom jag går upp 06:30 varje dag!
Så kan vi inte bara skita i bullshitet om att tre barns mammor tränar sju gånger i veckan som har ett jobb, heltidsjobb på en arbetsplats om inte arbetstiden möjligtvis är 8-16 och mamman slipper lämna på morgonen och bara hämtar!!!
Ok? Lovar att detta är ej pga avundsjuka bara trött på alla som är orealistiska!!!!!!
Ni som jobbar heltid och hinner detta- all cred till er!!!! Men som sagt, på ett jobb ned bestämda arbetstider är detta nästan en utopi!

(null)
Godnatt!

5 kommentarer till “Vi måste reda ut detta nu!!

  1. Jag vill inte vara provocerande men inser att jag nog kommer att vara det ändå. Det går. Så är det. Om man vill så går det men man ska inse att man får lägga sig på en nivå som funkar. Jag springer efter klockan 21 och före 06 på mornarna. Det suger men när fasen ska man göra det?! Jag vill hänga med mina kids på kvällarna och inte sticka iväg var och varannan kväll för mig själv. Jag jobbar heltid, visserligen normala tider men går på en kurs vid sidan om också så tiden är knapp. Jag sover lite, tyvärr men man kan inte hinna allt. Det gäller att prioritera och för mig går tv och sömn bort. Å andra sidan går jag runt med svarta ringar under ögonen dagarna igenom. Jag kör ett par pass hemma i veckan, har en kettlebell och sätter ihop halvtimmesprogram. Dessutom har vi fått gym i parken. Men sen är det viktigt, tycker jag att man kommer ihåg att man kan göra det mesta men man kan inte göra allt på samma gång. Och kanske inte ha så jäkla höga krav på att man måste träna en satans massa pass utan fokusera på de pass man hinner träna och göra dem ordentligt.

  2. Jag jobbar heltid med normala arbetstider och skulle inte ha något problem att kunna träna varje dag om jag ville det, efter jobbet, eller senare på kvällen Min sambo tränar före jobbet, vid sex på morgonen, det funkar jättebra. Dom flesta jobbar väl runt 40timmar i veckan, så jobbar man långa pass, så har man fler lediga dagar. Det gäller att planera efter den tid man har, det är kanske inte heller nödvändigt att träna varje dag i veckan. Nåt pass kan man träna hemma, och sen välja att träna tidigt på morgonen eller senare på kvällen, beroende på arbetstid. Jag har en timme friskvård på arb tid, man kan använda i slutet på arb dagen. Malin

  3. Hej jag förstår inte riktigt ditt inlägg, jag får inte ihop texten med din bild….

    Mvh Camilla

  4. Tycker du ser snygg och vältränad ut. Var och en får hitta sitt sätt som funkar. Olika familjer har ju olika förutsättningar. Ett pass är bättre än inget. Vi har sju barn i familjen. Jag har turen att vi har eget gym i huset. Min man och jag tränar ca 4ggr i veckan.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg