Vi tog en liten paus!

Det var inte meningen, men ibland så! Mitt förra inlägg verkar skapa förvirring och sen är det kanske bara jag som inte får ihop det med att träna varje dag!?!? Det är ju super för dem som kan och kan jobba heltid ändå, det kan ju inte bli bättre!!
Idag är jag ledig och då tränar jag, just nu sitter jag och njuter en stund med en latte, förr sprang jag och stressade till allt men nu förtiden varken orkar jag eller vill göra så! När jag tittar tillbaka så har jag alltid yrat runt vilken tur att min ork tryter nuförtiden så min takt har saktats ner!
Tänkte på det häromdagen att jag alltid städade och hade en Ajax flaska i handen, lustigt vad tiden gör med en nu låter jag det gå två veckor utan att dammsuga, det hade aldrig hänt förr! Det var något med vårt hus och att allt skulle vara perfekt, nu är ingenting perfekt mer och det går ju bra det med!
Det har snöat i Skåne och jag föredrar snö och kallt alla dagar framför det här sabla regnet vi haft varje dag och kallt.
Saknar min lillebror, saknar hela min familj och tycker stundtals det är tråkigt att vi aldrig bara kan gå hem till varandra utan när de kommer ner ja då ses man intensivt tills nästa gång, tänker att det blir mer spontant om man bor i samma stad!
Nä nu ska jag njuta vidare det är viktigt innan jag ska gå och träna!
Later honeys!

(null)

(null)

Rekommenderade inlägg