När det blir tyst

image image

När det blir tyst en liten stund på kvällen är det som  balsam för själen, varje gång, allra helst sitter jag rakt upp och ner, jag läser eller tänker! Tv är störigt, då måste man verkligen titta och det är jobbigt! Jag har ett enormt behov av tystnad och behovet blir bara större och större! Det söker mig när det är för mycket larm, jag blir jätte stressad och inte alltid min förstår hur stort behov jag har av den där lilla Lill stunden i tystnad! Som sagt balsam för min själ!

idag har mina föräldrar varit här och ätit, jag gjorde kyckling, sallad med varm sparris, morötter i ugn, färsk potatis och fyra olika såser och kladdkaka till efterrätt, om det åts?? Skålarna länsades!

Jag längtar så mycket till semestern och märker hur jag njuter när jag är ledig, just det att få två sovmorgnar det är en sådan lyx! Om man håller igen i veckorna är det så himla gott med lite lyxigare frulle på helgen, äter man massa gott varje dag då blir det inte lika härligt på helgen! Denna vecka blir det träning varje morgon på crossen hemma och tisdag på gymmet!

nu blir det bubbel vatten och lite mys innan sängen!

godnatt alla fina!

Rekommenderade inlägg