Ingen annan rör mig som du…..

image image image

Några glada härliga favvo bilder- ego boost!! Finns inget härligare än när man blir bra på bild och det händer inte alltid vill jag lova men ibland så glittrar det till! Jag är ju lite knäpp och har flera tusen bilder i min telefon och skaffar jag ny vill jag flytta över alla, knäppt jag vet! Men jag är lite knäpp!

My lord vad det regnade i morse jag och Z hade ingen aning och var inte klädda för häll regn så vi var dyng sura väl framme vid dagis och då började det regna ännu mer och då var det en mamma som förbarmade sig över mig och körde mig till Hyllie! Tack för det fina fina Du!

mannen kollar serie på sin dator, jag lyssnar på Tove Lo och skriver till Er, vi har ätit falafel till middag, världens finaste solnedgång är på väg ner, iskall Cola Zero i glaset- jag vet det är farligt, jag vet men kan inte sluta dricka skiten- som knark! Livsfarligt! Jag vill också se på serier, men när fan ska jag hinna det, då får jag typ skita i mina små lässtunder och de är heliga, så serier får bli en annan gång i livet!

jag har ju köpt en radio till köket en Tivoli One och jag har blivit knäpp efter att bara ha lyssnat på musik vid löpträning nu vara vild och spela hela tiden, så hittar jag en favorit så lyssnar jag på den femtio ggr på raken och så har jag den minst 10 ggr på raken i min spellista så jag kan aldrig spela upp mina spellistor då blir jag inburad och det vill man ju inte!

hahaa som Ingen rör mig som du, total favvo då Visar det sig att den är ett halv år gammal och helt uttjatad- meh hallo jag hittade den nu!!

later!

Rekommenderade inlägg